Anders dan verwacht, maar zeker niet minder leuk. Deze leerlingen uit groep 8 van OBS De Bogerd hebben afgelopen week afscheid genomen van school.
Anders dan verwacht, maar zeker niet minder leuk. Deze leerlingen uit groep 8 van OBS De Bogerd hebben afgelopen week afscheid genomen van school. (Foto: )

Feestelijk afscheid voor leerlingen OBS De Bogerd

Zoals zoveel kinderen in Nederland kregen de leerlingen van groep 8 van OBS De Bogerd vanwege het coronavirus een ander afscheid aangeboden dan gepland. Gelukkig kon het door ouders en sponsoren georganiseerde gala wel gewoon doorgaan!

ROSSUM - Met een pluktreintje reden de leerlingen uit groep 8, al zwaaiend naar het publiek, naar de feestelijke locatie waar twee dj's er een swingende avond van maakten. Amper bekomen van het leuke feest waren de kinderen woensdagavond te gast op de première van hun eigen eindfilm. De traditionele musical kon namelijk vanwege de anderhalve-meter-regel niet doorgaan. Als ware sterren liepen zij over de rode loper, handtekeningen uitdelend en nippend van een glaasje bubbels. Ouders konden thuis op hetzelfde moment van de film genieten.

Gedenkwaardig jaar

Tot slot werden de aanstaande brugklassers donderdag vakkundig uit school gegooid, onder luid geklap en gejuich van vele ouders natuurlijk. Het was al bij al een bijzonder slot van een gedenkwaardig jaar, waarbij zowel ouders, kinderen als leerkrachten hier en daar een traantje moesten wegpinken. De dank gaat uit aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!"

Kim van Hout
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden