Wij willen graag verbinden en daar hebben we u voor nodig! Deel je nieuws via de knop 'Schrijf mee' op de website of stuur een mailtje.
Wij willen graag verbinden en daar hebben we u voor nodig! Deel je nieuws via de knop 'Schrijf mee' op de website of stuur een mailtje.

Carillon verbindt, nu meer dan ooit

Ons publieke leven is plots vrijwel volledig stil komen te staan. #BlijfThuis is de boodschap. Pittig voor de sociale dieren onder ons en zeker voor onze ouderen. Juist in deze tijd zien we hoe belangrijk een lokale krant als Het Carillon kan zijn om ons toch met elkaar in verbinding te laten zijn.

Maasdriel - Op de redactie van Het Carillon zien we hoe zeer het sociale leven in Maasdriel lam is gelegd. Normaal zou onze mailbox in deze tijd volstromen met de aankondigingen van allerlei leuke braderieën, rommelmarkten, muziekoptredens, toernooien, open dagen en festivals. Nu druppelen alleen nog maar afgelastingen binnen. Ook de ingezonden foto’s en verslagen van allerlei gezellige buurtbarbecues, boeiende excursies, sfeervolle concerten en spannende sportwedstrijden ontbreken nu. Onze samenleving staat in de pauzestand.

Alhoewel, niet helemaal. Want wat we óók zien, zijn allerlei burgerinitiatieven. Maasdrielenaren die zien dat hun medemensen wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld omdat ze eenzaam in een verpleeghuis wonen of overuren maken in de zorgsector. Prachtige medemenselijkheid, waar wij graag aandacht aan besteden in ons Carillon.

Verbinden
Want meer dan ooit zien we dat we met Het Carillon een maatschappelijke rol vervullen. En in deze tijden een verbindende factor tussen buurt- en dorpsgenoten die elkaar niet kunnen ontmoeten. Dat is ook waar we voor staan. Wij willen graag verbinden. Daar hebben we u voor nodig! Wij zijn het cement, de lezers zijn de bouwstenen. Dus aarzel niet en gebruik die knop ‘Schrijf mee’ op onze website of stuur een mail naar de redactie: redactie.carillon@dpgmedia.nl.

Gemeentepagina’s
We zijn verheugd dat we sinds kort weer de officiële gemeentepagina’s van de gemeente Maasdriel mogen publiceren. Het hoort bij de lokale rol die we willen vervullen.

Twee voor de prijs van één
Waar we met Het Carillon aandacht hebben voor de lokale nieuwtjes in Maasdriel, doen we hetzelfde met De Toren in gemeente Zaltbommel. En onze adverteerders bereiken de hele Bommelerwaard door beide titels in te zetten. In beide kranten staan namelijk altijd dezelfde advertenties. Twee voor de prijs van één zogezegd, de optimale combinatie van prijs en kwaliteit.

We komen niet alleen wekelijks in papieren vorm bij Maasdrielenaren in de brievenbus, maar we hebben ook een website waarop we lokale nieuwtjes delen. Via de site kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief. Dan ontvangt u elke week het laatste nieuws, inclusief de krant in digitale vorm.

Contact
Redactie: Carlijn Géron, redactie.carillon@dpgmedia.nl, 088- 013 503 9 (vervolgkeuze 2). Nieuws deelt u via de mail of op www.carillon.nl.

Advertentieverkoop: Gea Plugers/Aniet Verstraten, aniet.verstraten@dpgmedia.nl, 088- 013 364 3.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden