Na het maken van een groepsfoto, het aanbieden van een fruitpakketje, aangeboden door sponsoren, en een balpen met inscriptie gingen alle gasten naar huis.

Vorige week woensdag werd het 40-jarig bestaan gevierd van stichting Open Bejaardennetwerk Nooitgedacht in Velddriel.
Na het maken van een groepsfoto, het aanbieden van een fruitpakketje, aangeboden door sponsoren, en een balpen met inscriptie gingen alle gasten naar huis. Vorige week woensdag werd het 40-jarig bestaan gevierd van stichting Open Bejaardennetwerk Nooitgedacht in Velddriel.

Viering 40-jarig Nooitgedacht

Met een trots gevoel kan en mag stichting Open Bejaardenwerk Nooitgedacht uit Velddriel terugkijken op een sfeervolle feestdag ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan dat ouderen, bestuur en vrijwilligers vierden op woensdag 4 maart in dorpshuis De Boxhof in Velddriel.

Velddriel - Een feestelijke dag ingevuld met koffie en gebak, een heerlijke lunch en muziek van First Klaas. Veelal met een bijdrage van enkele gulle sponsoren. De voorzitter liet in haar openingswoord 40 jaar Nooitgedacht de revue passeren in een korte levensloop vanaf de oprichting op 5 maart 1980. Een levensloop van een actieve, bloeiend en waardevol ouderenwerk dat activiteiten organiseert gericht op de doelgroep ouderen, aandacht voor iedereen en vooral tweewekelijks op de woensdagmiddag vele uurtjes ontspanning brengt.

Bijzonder is ook dat er vier dames zijn die aan de wieg stonden van Nooitgedacht in 1980. Van deze vier vrouwen zijn er twee nog steeds actief als vrijwilliger. De 93-jarige Bets van der Loo en de 88-jarige Rita van Hoesel genieten voortaan als gast tijdens de ontspanningsmiddagen. De twee vrijwilligers Sieni van Hoesel en voorzitter Truus Peters zijn nog steeds actief en werden in de bloemetjes gezet.

Burgemeester Henny van Kooten en zijn echtgenote waren ook aanwezig en schoven rond het middaguur aan tafel voor de uitgebreide lunch. Maar eerst maakten beiden kennis met alle gasten van Nooitgedacht.

Gedurende de dag werden er op een beamer foto's getoond. Vol bewondering herkenden mensen zichzelf en herinnerden ze zich weer waar en wat er allemaal gedaan is.

Bijzonder was ook dat deze dag de huwelijksdag is van de burgemeester en zijn vrouw. Hen werd een houten beeld van twee trouwringen aangeboden als mooie herinnering.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden