Op zondag 8 maar wordt er weer een vrijwilligersmarkt gehouden op kasteel Ammersoyen. Hier leer je meer over het vrijwilligerswerk op het kasteel.
Op zondag 8 maar wordt er weer een vrijwilligersmarkt gehouden op kasteel Ammersoyen. Hier leer je meer over het vrijwilligerswerk op het kasteel.

Vrijwilligersmarkt Ammersoyen

Benieuwd of vrijwilligerswerk bij kasteel Ammersoyen iets voor je is? Op zondag 8 maart kun je een kijkje nemen bij de vrijwilligersmarkt en kom je meer te weten over het kasteel en de verschillende vrijwilligersfuncties. De entree is gratis en aanmelden is niet nodig.

Ammerzoden - Kasteel Ammersoyen is één van de zeven opengestelde kastelen van stichting Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK). Het kasteel is van april tot en met oktober zes dagen per week te bezoeken en van november tot en met maart op zondagen en voor groepen op afspraak. Het hele jaar door zijn er evenementen voor jong en oud te beleven.

Ten behoeve van de openstelling van het kasteel is behoefte aan uitbreiding van het bestaande vrijwilligersteam. Gezocht worden onder meer vrijwilligers voor de kaart- en winkelverkoop, rondleidingen, educatie, begeleiding van huwelijken, evenementen, housekeeping van de collectie en klein tuinonderhoud.

Geïnteresseerden zijn tussen 13.00 en 16.00 uur welkom op de vrijwilligersmarkt. Om 13.00, 14.00 en 15.00 uur vertrekt er een verkorte rondleiding door het kasteel. De rondleider laat je kennismaken met het kasteel en zal het vrijwilligerswerk toelichten.

Nieuwe kasteelvrijwilligers krijgen een opleiding en begeleiding om in het nieuwe seizoen vanaf april van start te kunnen gaan. De nieuwe opleidingen starten in maart en april.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden