Corline en Tineke zingen voor de vierde keer mee met KZM-Belcanto.
Corline en Tineke zingen voor de vierde keer mee met KZM-Belcanto.

Meezingen met 4 mei- Herdenkingsconcert

Vanaf maandag 2 maart kunnen zangers en zangeressen repeteren voor ‘The Armed Man: A Mass For Paece’ van Karl Jenkins. In zeven repetities wordt dit werk voor koor, orkest en solisten ingestudeerd. 

Regio - De repetities vinden plaats in de Gasthuiskapel in Zaltbommel. Op de dag van de Nationale Dodenherdeking, 4 mei, brengt KZM-Belcanto dan weer twee herdenkingsconcerten. Om 18.00 uur in Kerkdriel in de Sint Martinuskerk en om 20.45 uur in de Sint Maartenskerk in Zaltbommel. En mogelijk op de middag ook voor kinderen van de basisscholen in de Bommelerwaard.

KZM-Belcanto heeft zo’n 43 vaste koorleden. Mensen kunnen zich ook voor de projecten afzonderlijk opgeven. Corline en Tineke zingen voor de vierde keer mee in een concert. Corline: “Ik wilde heel graag in een klassiek muziekkoor zingen, maar me nog niet direct binden aan een koor. Het meezingen als projectzanger met 'Die Schöpfung' was de ideale opstap voor mij. Nooit gedacht dat ik het zó leuk zou vinden. Zowel het zingen zonder orkest tijdens de repetities als het overweldigende van de optredens met orkest vind ik prachtig! 'The Armed Man' wordt inmiddels al mijn vierde project.”

Aanmelden om mee te zingen kan via secretaris@kzm-belcanto.nl. Of loop op maandag om 20.00 uur gewoon binnen.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden