Op 7 maart is er een nieuwe reünie van TV Maasdriel.
Op 7 maart is er een nieuwe reünie van TV Maasdriel.

Reünie TV Maasdriel voor oud-leden

Afgelopen jaar vierde TV Maasdriel met een prachtig evenement het 50-jarig jubileum van de vereniging. Voor diverse leden van het eerste uur was het echter niet helemaal duidelijk of ze ook welkom waren bij de festiviteiten. Daarom lieten velen ook verstek gaan, waar ze achteraf graag bij hadden willen zijn.

Kerkdriel - Voor deze groep komt er nu een nieuwe mogelijkheid. Op 7 maart is er een reünie voor oud-leden van TV Maasdriel. Het betreft degenen die lid zijn geweest in de eerste 25 jaar van het bestaan van TV Maasdriel, 1969 tot en met 1994. Tot het eerste lustrum dus.

Het belooft een feest van herkenning te worden. Er zullen nog eenmaal unieke foto- en filmbeelden worden vertoond van onder andere de bouw van het eerste clubgebouw door de leden zelf. Daarnaast zullen nog naast de mooie beelden van het 25-jarig jubileum ook foto's van de eerste jaren worden vertoond. Verder heeft een bekende musical zanger zijn medewerking toegezegd. Hij was zelf een van de eerst leden binnen onze vereniging.

Voor alle duidelijkheid, mocht je partner geen lid zijn geweest in deze periode dan is deze uiteraard ook welkom. Hoewel de organisatie probeert zoveel mogelijk mensen te bereiken met een uitnodiging zou het fijn zijn als je ook eventuele oud-leden en met name oud-bestuursleden zou willen benaderen. Vooral buiten Maasdriel kunnen ze uiteraard niet iedereen via de media bereiken. Onder het motto 'hoe meer zielen hoe meer vreugd', hopen ze veel mensen van het eerste uur te mogen begroeten.

Informatie
De reünie wordt gehouden in het clubhuis van TV Maasdriel, aan de Ipperakkeren 6 in Kerkdriel van 15.30 tot 20.00 uur. Aanmelden kan via fr.vanwamel@gmail.com.

Je kunt kiezen of je voor 30 euro per persoon je drankjes en eten afkoopt, of dat je alles ter plekke betaalt. Als je kiest om het af te kopen dan kun je dat laten weten via het bovenstaande mailadres. Je dient dan voor 1 maart de bijdrage over te maken naar het rekeningnummer NL39RABO0125107722, onder vermelding van 'Reünie TV Maasdriel'.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden