Op de foto v.l.n.r. de nummers 3-3-1-2 ; Carola van Kessel, Germa Verhoeven, Johanna van Heel en Linda Verhoeven.
Op de foto v.l.n.r. de nummers 3-3-1-2 ; Carola van Kessel, Germa Verhoeven, Johanna van Heel en Linda Verhoeven. (Foto: )

Uitreiking 'De 14 van Velddriel'

Afgelopen zaterdag vond in De Boxhof de drukbezochte prijsuitreiking plaats van Dorpsquiz 'De 14 van Velddriel' plaats. De quiz hield het dorp al sinds 13 december in zijn greep.

Velddriel - Het thema van de quiz was, zoals de datum al doet vermoeden, 'Vrijdag de 13e'. Er waren speciale opdrachten, waarbij onder andere de filmposter van Friday the 13th moest worden uitgebeeld en teams verkleed als bekende horrorfilm-personages een Harlem Shake uit moesten voeren. Het spelboek omvatte wederom elf categorieën met behoorlijk pittige vragen en uiteraard stond ook hier bijgeloof centraal.

Het aantal deelnemers lag zelfs iets hoger dan in de eerste editie, ondanks dat enkele teams hadden moeten afmelden vanwege persoonlijke omstandigheden.

De scores lagen enorm dicht bij elkaar, maar de winnaar van deze tweede editie is: 'Van Heel is de naam'. Ze mochten behalve de eerste prijs ook de wisseltrofee meenemen. Ze wonnen met slechts enkele punten verschil van 'De Boxhof Devils'. De nummer één en twee van de vorige quiz ('t Krachtenveld en Veur de Lol) moesten dit keer de derde plaats delen. Al met al was het een zeer geslaagde quiz!

Veel deelnemers kijken nu al uit naar de derde editie, die op 11 december van dit jaar gepland staat. Wederom met een thema, namelijk: 'Sprookjes bestaan...of toch niet?'

Meer berichten