Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Dipsy. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.
Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Dipsy. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.

Dier van de Week: Grote lieverd Dipsy

Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Dipsy.

Dipsy is een grote lieverd. Hij is voor afstand bij ons in het asiel terecht gekomen omdat zijn baasjes hem niet meer konden bieden wat hij nodig had. Wij mogen om die reden een nieuw adres zoeken. Dipsy krijgt speciaal voer voor blaasgruis, maar de verwachting is dat als hij straks gelukkig is in zijn nieuwe huisje, hij dit voer niet meer nodig heeft. Het is een lieve gecastreerde kater die een rustig huisje zoekt met een tuin. Hij vertoeft namelijk graag buiten. Hij is kinderen gewend en ook met honden schijnt hij geen problemen te hebben. Op het asiel laat hij zien graag aangehaald te willen worden. Denkt u het juiste baasje voor Dipsy te zijn? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Meer informatie
Meer informatie is verkrijgbaar bij: Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard, Steenweg 8 in Bruchem, telefoonnummer: 0418- 643 129. Of neem een kijkje op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.

Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 13.30 tot 15.30 uur en zaterdag van 11.00 tot 15.30 uur. Op maandag en zondag is het asiel gesloten. Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden