OBK Well geeft zaterdag 25 januari een bijzonder nieuwjaarsconcert waarbij het publiek het programma bepaalt!
OBK Well geeft zaterdag 25 januari een bijzonder nieuwjaarsconcert waarbij het publiek het programma bepaalt!

OBK Well heeft flink wat te vieren dit jaar!

Het jaar 2020 is een feestelijk jaar voor muziekvereniging OBK Well. In oktober is het 100 jaar geleden dat de fanfare is opgericht. De aftrap van hun jubileum is op zaterdag 25 januari.

Well - In dorpshuis Ons Huis geven zij een bijzonder Nieuwjaarsconcert, want het publiek bepaalt deze avond grotendeels het programma. Er kan gekozen worden uit veel leuke stukken, zoals ABBA of The Phantom of the Opera. Of herinnert u zich de Suikerfabriek nog? Een razend populaire TV-serie uit de jaren '80. Of wat dacht u van een leuke Polka? Kortom, voor ieder wat wils. Het concert begint om 18.30 uur en de entree is gratis.

OBK Well verzorgt ook blokfluitlessen. Een goed begin om noten te leren lezen en wellicht later door te stromen op een groter blaasinstrument. Enkele kinderen hebben erg goed geoefend en willen dat laten horen.

En jong geleerd is oud gedaan; deze avond zijn er ook jubilarissen. Burgemeester Van Kooten zet enkele leden even extra in het zonnetje. Bij elkaar opgeteld ruim 200 jaar lidmaatschap! De avond wordt afgesloten met de trekking van de verloting, met onder andere drie leuke geldprijzen.

Naast dit concert, staan er nog veel meer activiteiten gepland in 2020. Zoals het Bevrijdingsfeest op 2 mei, maar ook een Beachconcert aan strandbad Well.

Meer berichten