Foto's: Bert Kerkhof

Fanfare Alem maakt reis om de wereld

Tijdens 'Pacific Dreams, het nieuwjaarsconcert van Fanfare Alem, werd het publiek meegenomen op een rondreis langs verschillende continenten.

Alem - Het Dorpshuis was prachtig aangekleed met veel vlaggen. Er werden herkenbare stukken ten gehore gebracht, onder leiding van 'Kapiteins' Joost van Wichen (fanfare) en Lynyrd Denissen (slagwerkgroep). Tijdens de muzikale rondreis werden ook wereldhapjes geserveerd. Daarnaast werden ook prachtige videobeelden getoond op een scherm.

De muzikale rondreis begon op de Stille Oceaan waarbij de fanfare opende met het nummer Pacific Dreams. De boot voer verder naar Azië en Afrika. Slagwerkgroep Alem/Rossum speelde onder andere het nummer An African Impression, waarin echte dierengeluiden te horen waren. De reis werd vervolgd naar Zuid- en Noord-Amerika en de laatste bestemming was Europa.

Tijdens de avond werd jubilaris Joey Ketels in het zonnetje gezet voor zijn 25-jarig lidmaatschap. Voor deze verdiensten kreeg hij een speldje en oorkonde van de KNMO uitgereikt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden