Een aantal van de jubilarissen van VV Alem: Gerwin van der Burg, Martien Toonen, Chris van Hezik, Piet van Boxtel en Cor Steenbekkers.
Een aantal van de jubilarissen van VV Alem: Gerwin van der Burg, Martien Toonen, Chris van Hezik, Piet van Boxtel en Cor Steenbekkers.

VV Alem is verduurzaamd

Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van VV Alem werd bekend gemaakt dat de verduurzaming van het sportcomplex van VV Alem nagenoeg gereed is.

Alem - Begin 2019 is een werkgroep binnen de vereniging, samen met 'De Groene Club' van de KNVB, aan de slag gegaan met het verduurzamen van sportpark De Oude Maas. Zo is het clubgebouw is voorzien van HR++ glas, is het hele gebouw en tweede veld voorzien van LED verlichting en er is een nieuwe energiezuinige verwarmingsketel bijgeplaatst. VV Alem verwacht met deze maatregelen jaarlijks ongeveer 50 tot 60 procent te besparen op de energiekosten.

Al deze voorzieningen vergen een enorme investering voor de kleine club. VV Alem is daarom erg blij voor de subsidies die verkregen werden van het Sociaal Cultureel Fonds Maasdriel, de Rabobank en van de gemeente. Daarnaast volgt nog een subsidie van de rijksoverheid van 35 procent van de investeringen. Ook is er een crowdfundingsactie gestart. Deze heeft ruim 20.000 euro opgebracht!

Jubilarissen
Voorzitter Tonny van Lent eerde tijdens de nieuwjaarsreceptie negen jubilarissen: Jorge Reuvers (25 jaar lid), Gerwin van der Burg (40 jaar), Martien Toonen (50 jaar) en Chris van Hezik (60 jaar). Er zijn vijf leden die VV Alem al 70 jaar trouw zijn: Wim van Kessel, Piet van Boxtel, Hans van Boxtel, Wim van Oss en Cor Steenbekkers.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden