Op 6 en 7 juni wordt er 24 uur rondom Kasteel Ammersoyen gewandeld.
Op 6 en 7 juni wordt er 24 uur rondom Kasteel Ammersoyen gewandeld.

Kick-off SamenLoop voor Hoop

Het bestuur van de SamenLoop voor Hoop Bommelerwaard verzorgt woensdag 15 januari vanaf 20.00 uur een kick-off in Partycentrum De Weesboom in Ammerzoden.

Bommelerwaard - In juni slaat de Bommelerwaard de handen ineen voor alweer de derde editie van SamenLoop voor Hoop Bommelerwaard. In het weekend van 6 en 7 juni wordt dan 24 uur rondom Kasteel Ammersoyen gewandeld om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding.

De deelnemers van de wandelestafette lopen over een speciaal uitgezet parcours, met daaromheen allerlei activiteiten. De teams kunnen zich laten sponsoren voor hun deelname. Ze lopen in teams en lossen elkaar af, zodat er 24 uur lang altijd één of meer teamleden op het parcours aanwezig zijn. Het is dus geen race, maar een evenement waarbij saamhorigheid centraal staat.

Kick-off
Geïnteresseerden in de SamenLoop, die willen deelnemen of op een andere manier hun steentje willen bijdragen, zijn van harte welkom op de officiële kick-off in Partycentrum De Weesboom in Ammerzoden. De avond begint om 20.00 uur en dan worden het programma en de verdere plannen uitgelegd. Er is volop gelegenheid voor het aanmelden van teams, survivors en vrijwilligers en voor het stellen van vragen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden