ProefLOKAAL gaat vreemd

ProefLOKAAL Bommelerwaard krijgt een ander opzet en gaat in 2020 echt de regio in om deelnemers aan evenementen kennis te laten maken met de producenten van streekproducten. Het idee achter ProefLOKAAL Festival is samenwerking stimuleren tussen lokale producenten van alles wat groeit en bloeit in de Bommelerwaard en de chef-koks van toprestaurants uit de streek. Het ProefLOKAAL Festival dat jaarlijks in september in de St. Maartenskerk wordt gehouden, maakt plaats voor meerdere kleine evenementen.

Bommelerwaard - In 2020 komen vier seizoensgebonden evenementen op verschillende locaties in de Bommelerwaard. Het eerste ProefLOKAAL winterevenement is op 7 februari bij Boerderij Zonneveld in Rossum en staat alvast in het teken van Valentijnsdag. Daar wordt een door topkoks uit de regio samengesteld viergangendiner samengesteld en gepresenteerd. Er is plaats voor 60 gasten. Het evenement begint om 18.00 uur. Belangstellenden kunnen ook een half uur eerder komen om deel te nemen aan een rondleiding over het boerenbedrijf (koeien en kippen) van de familie De Groot. Die rondleiding begint om 17.30 uur.

Deelname aan het winterevenement kost 60 euro per persoon. Een deel van de opbrengst van de kaartverkoop gaat naar een nog nader te bepalen goed doel. Nadere informatie over de aard van het winterdiner volgt nog.

Tickets reserveren kan via de website www.proeflokaalbommelerwaard.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden