Fanfare Juliana Rossum geeft zondag 5 januari een nieuwjaarsconcert in De Parel.
Fanfare Juliana Rossum geeft zondag 5 januari een nieuwjaarsconcert in De Parel.

Nieuwjaarsconcert Revival 2019

Op zondag 5 januari om 11.30 luidt Fanfare Juliana Rossum in Dorpshuis De Parel het nieuwe jaar in met hun nieuwjaarsconcert: Revival 2019.

Rossum - In het jubileumjaar 2019 organiseerde Fanfare Juliana drie evenementen: het Schlager Festival, het Prom-concert en het sfeervolle concert in oktober samen met Gerard van Maasakkers en zijn combo.

In aansluiting op dit zeer geslaagde jubileumjaar bestaat het nieuwjaarsconcert in 2020 grotendeels uit een Revival 2019. Hierbij krijgt iedereen, en vooral diegene die dit alles gemist hebben, nogmaals de gelegenheid om naar de diverse arrangementen uit het jubileumjaar te komen luisteren. Nu met zang uit eigen Fanfare gelederen en Sigrid van den Oever. Enkele arrangementen die uitgevoerd worden door Fanfare Juliana, versterkt met een ritme combo, zijn: Tom Jones Medley, Duitse Feest Medley, Denk aan mij, Kiepevel, Wahnsin, Amsterdam. Naast al deze werken speelt ook Slagwerkgroep Alem/Rossum tijdens het concert. Sinds dit jaar zijn zij gezamenlijk gestart en hebben tijdens het Prom-concert voor de eerste keer hun klanken laten horen.

Na afloop van het nieuwjaarsconcert zal het combo Linda en Gijs de middag muzikaal opluisteren met verassend mooie nummers.

De entree is gratis.

Meer berichten