Helaas geen witte kerst, maar dat mag de pret niet drukken tijdens de struintochten!
Helaas geen witte kerst, maar dat mag de pret niet drukken tijdens de struintochten!

Winter struintochten rond Slot Loevestein

Wil je tijdens de kerstvakantie een frisse neus halen? Loop dan met heel je familie mee met de open struintochten op donderdag 26 en zaterdag 28 december. Samen met de gids van Staatsbosbeheer ontdek je de wilde natuur rondom Slot Loevestein.

Poederoijen - De struintochten beginnen om 11.00 uur en duren twee uur. Deze struintocht is geschikt voor de hele familie. De kosten bedragen 3 euro voor kinderen en 5 euro voor volwassenen. Tickets kunnen alleen online bij Staatsbosbeheer gekocht worden. Het terrein is niet geschikt voor kinderwagens. Trek kleding aan die vies mag worden en vergeet ook de laarzen niet. Honden mogen mee, maar alleen als ze zijn aangelijnd en goed luisteren!

De struintochten starten bij de poort van de vesting van Slot Loevestein. Daar word je ontvangen door de gids. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 10 minuten lopen naar deze startlocatie.

Arrangement
Maak je excursie compleet en breid uit met een arrangement, dit is inclusief warme chocomelk/glühwein met kasteelkoek. Kosten hiervoor zijn 2 euro voor kinderen en 5 euro voor volwassenen. Dit is exclusief ticket voor de struintocht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden