Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Lolita. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.
Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Lolita. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl. (Foto: )

Dier van de Week: Lieve en enthousiaste Lolita

Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Lolita.

Lolita is een mooie, blije, fijne hond en op zoek naar een nieuwe plek die ze haar thuis kan noemen. Ze is geboren in november 2016 en komt uit Bosnië. Daar heeft ze een tijd in het asiel gezeten tot ze hier heen mocht. Gezien haar achtergrond kennen we haar ook nog niet zo heel goed, maar we zien al dat ze erg leuk is. Hier in Nederland moet ze alles nog leren, maar in de korte tijd dat ze hier is, vinden wij dat ze het knap doet. Zelfs lopen aan de lijn leert ze al. Ze houdt van aandacht, knuffels en wandelingen, spelen en wil graag bij je zijn. Zij kan prima met andere honden. We weten niet hoe ze met katten is. Bent u nieuwsgierig naar deze ragebol met wilde haren? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie
Meer informatie is verkrijgbaar bij: Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard, Steenweg 8 in Bruchem, telefoonnummer: 0418- 643 129. Of neem een kijkje op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.

Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 13.30 tot 15.30 uur en zaterdag van 11.00 tot 15.30 uur. Op maandag en zondag is het asiel gesloten. Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden