In de bibliotheken in Kerkdriel en Zaltbommel staat een kerstboom waar je tot en met 24 december jouw wens of boodschap in kunt hangen.
In de bibliotheken in Kerkdriel en Zaltbommel staat een kerstboom waar je tot en met 24 december jouw wens of boodschap in kunt hangen. (Foto: )

Warme kerst in de bibliotheek

Joris' Kerstboom staat tot en met 24 december in Bibliotheek Rivierenland in Kerkdriel en Zaltbommel. De actie is gebaseerd op het KRO-NCRV tv-programma van presentator Joris Linssen, waarin hij mensen uitnodigt een bijzonder persoon in het licht te zetten. In de Bibliotheek in Zaltbommel en Kerkdriel kunnen bezoekers de komende tijd hetzelfde doen.

Kerkdriel/Zaltbommel - Vanaf 9 december kunnen bezoekers een kerstbal met daarop een mooie gedachte in de boom hangen. Zo kun je een reddende engel bedanken, of een hechte vriendschap vieren. Het begint voor iedereen bij de vraag van Joris: "Wie zet jij in het licht?" Dat kan leiden tot mooie gesprekken bij de boom. Joris' Kerstboom wordt zo een waardevolle ontmoetingsplaats in de dagen voor kerst.

Op 17 december komt wethouder Anita Sørensen om 14.30 uur een wens in de kerstboom hangen in de Bibliotheek in Kerkdriel. Op dinsdag 17 december van 14.30 tot 16.00 uur is er een gastvrouw aanwezig om je te helpen en een luisterend oor te bieden.

In de Bibliotheek Zaltbommel is er op woensdagen 11 december en 18 december van 14.30 uur tot 16.00 uur een gastvrouw aanwezig.

Buiten deze tijden kun je zelf een boodschap in de bomen te hangen.

www.joriskerstboom.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden