Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Bianca. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.
Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Bianca. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl. (Foto: )

Dier van de Week: Herdertje Bianca

Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Bianca.

Dit is Bianca, een prachtig wit herdertje uit Roemenië, geboren in januari 2018. Bianca is een kat-uit-de-boom-kijk-type en duidelijk niet gewend aan het leven hier in Nederland. Vreemde mensen of voorwerpen gaat ze in eerste instantie liever uit de weg. Ook het huiselijk leven is vrij nieuw voor haar. Maar als ze je eenmaal kent en je heb haar vertrouwen heb je een gouden hond aan haar! Ze is sociaal naar andere honden en spreekt de hondentaal zeer goed. Het zou leuk zijn als ze op haar nieuwe adres een ander hondenmaatje heeft. We denken dat ze niet op haar plek is in een gezin. Ze is op haar plek bij rustige mensen die haar met geduld, inzicht en veel liefde kunnen begeleiden. Wilt u eens zien hoe mooi en leuk ze is? Neem dan contact met ons op via 0418- 643 129.

Meer informatie
Meer informatie is verkrijgbaar bij: Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard, Steenweg 8 in Bruchem, telefoonnummer: 0418- 643 129. Of neem een kijkje op de website: www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.30 tot 15.30 uur, zaterdag van 11.00 tot 15.30 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden