Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Dito. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.
Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Dito. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl. (Foto: )

Dier van de Week: Lieve Dito

Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Dito.

Lieve Dito zoekt nou eindelijk eens zijn forever home. Wat een pech heeft hij in zijn leven. Jarenlang, al bijna zijn hele leven zit hij in het asiel. Het is een echte lieverd, beetje terughoudend als hij je nog niet kent, maar als hij je kent, wat een schat! Hij houdt van aandacht, onderneemt graag wat met je en kent een aantal commando's. Hij vindt snuffelspelletjes en met de bal spelen erg leuk. Hij wordt gelukkig van fijne wandelingen buiten de tralies. Hij is wisselend met honden en zit nu alweer een tijdje alleen, onbekend is dan ook hoe het nu gaat. Wij denken dat het voor hem geen probleem is om zich aan te kunnen passen aan huiselijke omstandigheden. Hij is lief en voorzichtig met kinderen maar wij plaatsen hem niet bij jonge kinderen. Wie denkt geschikt te zijn voor Dito en hem nog de beste jaren van zijn leven te kunnen geven? Neemt u dan contact met ons op

Meer informatie
Meer informatie is verkrijgbaar bij: Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard, Steenweg 8 in Bruchem, telefoonnummer: 0418- 643 129 of kijk op de website www.dierenasiel-bommelerwaard.nlwww.dierenasiel-bommelerwaard.nlwww.dierenasiel-bommelerwaard.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden