In het oude dorpshuis 'de Vrijheid' zijn nu vier woningen opgeleverd.
In het oude dorpshuis 'de Vrijheid' zijn nu vier woningen opgeleverd.

Oplevering De Vrijheid in Heerewaarden

Vorige week woensdag werd de oplevering van vier woningen in het oude dorpshuis 'de Vrijheid' in Heerewaarden feestelijke gevierd.

Heerewaarden - De herbestemming van het oude dorpshuis naar vier woningen is gereed. De kopers hebben de sleutel van hun woning gekregen uit handen van wethouder De Vries. Onder begeleiding van ontwikkelaar Sellenra gaan zij deze zelfstandig verder af bouwen. Hiermee geven Sellenra en de gemeente Maasdriel invulling aan de wens om betaalbare woningen te realiseren. Naast het uitbrengen van een toost en felicitatie is door de kopers en wethouder De Vries het originele naambord van het voormalige dorpshuis 'De Vrijheid' onthult op de nieuwe gevel.

Deze feestelijke oplevering vormt tevens de start voor de verdere plannen in Heerewaarden. Het bestemmingsplan 'voormalig dorpshuis en schoollocatie' wordt hiervoor binnenkort door de raad vastgesteld. Het plan omvat een diversiteit aan woningen welke geschikt zijn voor verschillende doelgroepen. Naast starters op de woningmarkt kunnen ook jonge gezinnen en senioren hier hun plek vinden.

Meer informatie over de nieuwbouw vind je op www.devrijeheeren.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden