De eerste voorstelling is donderdag 21 november om 13.30 uur in De Drie Linden in Alem.
De eerste voorstelling is donderdag 21 november om 13.30 uur in De Drie Linden in Alem.

Toneelvoorstelling over fraude, babbeltrucs en veilig bankieren

Rabobank Altena-Bommelerwaard geeft de komende tijd door middel van een gratis interactieve toneelvoorstelling voorlichting over oplichtingstrucs en financieel misbruik.

Alem - Rabobank Altena-Bommelerwaard vindt het belangrijk om zich in te zetten voor de samenleving en senioren op weg te helpen. Zeker als het gaat om zo lang mogelijk zelfstandig en onafhankelijk blijven bankieren op een manier die bij je past. Het nieuwe bankieren, waar bijvoorbeeld internet- en mobielbankieren onderdeel van uitmaken, kan soms ingewikkeld zijn. Bovendien zijn senioren vaker slachtoffer van oplichtingstrucs en financieel misbruik. Een stukje voorlichting is dus belangrijk. Daarom organiseren ze op diverse locaties een bijeenkomst waarin ze op een leuke en interactieve manier met elkaar in dialoog gaan over babbeltrucs, fraude en veilig bankieren. Wat weet jij er van? Waar moet je op letten?

Toneelvoorstellingen
Op een leuke en interactieve manier ga je met elkaar in gesprek tijdens de toneelvoorstelling 'Veiligheid en financiële zelfredzaamheid'. Er wordt ingegaan op babbel- en andere oplichtingstrucs en er wordt besproken hoe je veilig kunt bankieren. De adviseurs dagelijkse bankzaken zijn ook aanwezig om vragen te beantwoorden of uitleg te geven over de specifieke servicemogelijkheden van de Rabobank voor senioren, zoals de mobiele adviseur, geld bestellen via de Rabo GeldExpress, de Volmacht Service of uitleg over internet- en mobielbankieren.

Deze gratis toneelvoorstelling wordt op verschillende locaties gegeven. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. Op de volgende data en locaties wordt de toneelvoorstelling gehouden:

- Donderdag 21 november om 13.30 uur, Dorpshuis de Drie Linden in Alem.

- Dinsdag 7 januari om 14.30 uur, Het Kruispunt in Aalst.

- Woensdag 15 januari om 13.30 uur, De Bokshof in Velddriel.

- Dinsdag 4 februari om 13.00 uur, Dorpshuis De Gaarde in Nederhemert.

Vragen of meer informatie: www.rabobank.nl/altena-bommelerwaard of bel (088) 722 66 00.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden