Foto: Fotolux

Start kaartverkoop Matthäus Passion

De jaarlijkse uitvoering van de Matthäus Passion van het Rivierenland vindt in 2020 plaats op zaterdag 4 april (palmzaterdag) in de Sint-Maartenskerk in Zaltbommel. De productie ligt deze keer in de artistieke handen van dirigent Rienk Bakker van het Brabants Kamerkoor. Heleen Bongenaar neemt, na haar debuut in 2018, als sopraansoliste bij de Matthäus Passion opnieuw deze rol op zich.

Zaltbommel - Het bestuur van de Stichting Muziek in de Sint-Maarten streeft, waar mogelijk, naar een uitvoering met kansen voor de jeugd. Door het engageren van een cast van professionele solisten, instrumentalisten en de samenstelling van hoog gekwalificeerde koren. Tevens hecht zij waarde aan de regionale uitstraling. Jeugdkoor Senta levert opnieuw een bijdrage en menig koorzanger komt uit de Bommelerwaard en het Rivierenland. Een aanpak die de ruim 500 bezoekers enthousiast ontvangen.

De kaartverkoop loopt via de website www.matthauspassion.nl. Er geldt een gereduceerd tarief in de voorverkoop. De goedkoopste kaarten kosten 33 euro. Daarnaast kun je Matthäusvriend worden. Deze vrienden krijgen 5 euro korting, evenals hun introducé.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden