JO 12 van WSV Well ontving vorige week de prijs uit handen van uit handen van Paula Stehmann: een waardebon van 250 euro, gesponsord door Stehmann Sport2000.
JO 12 van WSV Well ontving vorige week de prijs uit handen van uit handen van Paula Stehmann: een waardebon van 250 euro, gesponsord door Stehmann Sport2000.

JO 12 WSV Well winnaar filmpjeswedstrijd

Het team Jongens onder 12 (JO12) van voetbalvereniging WSV Well heeft de filmpjeswedstrijd voor jeugdteam 2019 gewonnen. De jury vondt het filmpje van JO12 de beste en het team heeft als prijs een waardebon van 250 euro, gesponsord door Stehmann Sport2000 in Zaltbommel, ontvangen.

Well - De filmpjeswedstrijd was onderdeel van de Week van de Positieve Gezondheid. Tijdens deze Bommelerwaardse week hebben gemeenten Maasdriel en Zaltbommel in samenwerking met GGD Gelderland-Zuid en de buurtsportcoaches van Welzijn Bommelerwaard de wedstrijd voor jeugdteams van sportverenigingen georganiseerd.

Alle jeugdteams in de Bommelerwaard werden uitgedaagd om een filmpje te maken over hoe positief-sportief hun team is. Hierbij werd gevraagd om te laten zien hoe sociaal, gezellig en aardig de teamgenoten met en voor elkaar zijn, en hoe leuk het is om samen te sporten.

Het filmpje is door de onafhankelijk jury beoordeeld op originaliteit creativiteit en positiviteit. De waardebon voor het hele team is beschikbaar gesteld door Stehmann Sport2000 in Zaltbommel. JO12 van WSV Well kwam hierbij als winnaar uit de bus.

Uitreiking prijs
De waardebon is vorige week uitgereikt door beleidsadviseur Jochem Huibers van gemeente Maasdriel en Paula Stehmann van Stehmann Sport2000. Na het gezamenlijk bekijken van het winnende filmpje en een leuk woordje vanuit de gemeente, heeft het team de waardebon uit handen van Paula Stehmann ontvangen (zie foto). Hierbij werden de moeders die meegeholpen hebben bij het maken van het filmpje ook nog even in het zonnetje gezet door het team.

Veel leuke inzendingen
Naast het filmpje WSV Well heeft de organisatie meerdere zeer leuke en creatieve inzendingen ontvangen. Ze bedanken alle deelnemers voor hun leuke filmpjes die laten zien hoe leuk en gezellig is het om samen te sporten en wat voor geweldige sportverenigingen er zijn in de Bommelerwaard.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden