Het hoogste punt is bereikt bij het bouwen van 64 woningen in de wijk Weteringshoek in Rossum.
Het hoogste punt is bereikt bij het bouwen van 64 woningen in de wijk Weteringshoek in Rossum.

Hoogste punt Weteringshoek

Afgelopen vrijdag is door bouwers, kopers, gemeente en betrokkenen gevierd dat het hoogste punt is bereikt van project Weteringshoek in Rossum.

Rossum - Na ongeveer een half jaar bouwen, is het hoogste punt bereikt bij de realisatie van 64 woningen in de nieuwe wijk Weteringshoek in Rossum. Onder toezicht van kopers, wethouder Peter de Vries en betrokkenen is de vlag in de top gehesen. Terwijl de bouwers dit alvast gingen vieren met een zogenoemd 'pannenbiertje' en een hapje, konden kopers voor een eerste keer hun woning in aanbouw bekijken om daarna nader kennis te maken bij de borrel.

Van der Horst is naar verwachting tot de zomervakantie van 2020 nog druk met het afbouwen van de woningen die gefaseerd worden opgeleverd. Moment van oplevering en ingebruikname van de wijk is mede afhankelijk van het woonrijp maken. Door recent faillissement van de gecontracteerde civiele aannemer wordt hier momenteel een nieuwe partij voor gezocht.

Er is nog één semi-bungalow en een vrijstaande woning beschikbaar. Tevens zijn er nog vrije bouwkavels beschikbaar met de mogelijkheid om daar een vrijstaande woning of tweekapper op te realiseren. Er zijn ook 12 (grotendeels sociale) huurwoningen. Deze worden in het voorjaar van 2020 in de verhuur gebracht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden