Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week zijn dat Loco en Sem. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.
Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week zijn dat Loco en Sem. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl. (Foto: )

Dier van de Week: Knuffelige Loco en Sem

Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week zijn dat Loco en Sem.

Dit mooie stel zoekt samen een nieuw huis! Helaas moesten ze weg vanwege te weinig tijd. Ze zijn beide makkelijk in de omgang. Loco, die een dagje ouder is, is ook de rustige van het stel. Zoals voorspelbaar bij een labrador, is ook hij gek op water.

Sem dartelt daar enthousiast omheen. Ze zijn aanhankelijk en worden graag geknuffeld. Beiden kennen de meest gangbare commando's. Ze zijn gewend om los te lopen, maar lopen ook goed aan de lijn. Ze zijn zindelijk en kunnen goed met andere honden.

Wil je meer informatie of eens komen kijken bij dit koppel? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie
Meer informatie is verkrijgbaar bij: Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard, Steenweg 8 in Bruchem, telefoonnummer: 0418- 643 129. Of neem een kijkje op de website: www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.

Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 13.30 tot 15.30 uur en zaterdag van 11.00 tot 15.30 uur. Op maandag en zondag is het asiel gesloten. Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden