Wisseltrofee.
Wisseltrofee. (Foto: Hans Duiven)

Paardenmoppen Toernooi 2019

Op de zaterdag voor de paardenmarkt is, volgens traditie, weer het Paardenmoppen Toernooi. Het evenement wordt dit jaar voor de 12e keer gehouden.

Hedel - De laatste jaren wordt het door steeds meer boulers bezocht uit de omgeving, vorig jaar zelfs door een recordaantal. De opzet van dit toernooi is vooral op een gezellige manier in de sfeer van de Paardenmarkt te komen. En je hoeft geen lid van PV Hatalle te zijn. Jeu de boulesballen zijn eventueel aanwezig.

De strijd gaat om de wisseltrofee; het Hedels Paardje. Vorig jaar gewonnen door Chris Korsten. Hij gaat de titel zeker verdedigen. Verder zijn er meer leuke prijzen te winnen en is er aandacht voor 300 jaar Paardenmarkt. Ook dit jaar is er erwtensoep en zijn er paardenmoppen.

Het toernooi begint zaterdag 2 november om 13.30 uur in het jeu de boulescomplex van PV Hatalle, achter Gelre's End. Vanaf 13.00 uur kun je je in de kantine inschrijven. Deelname bedraagt 2 euro. Er wordt gespeeld om drie voor gelote partijen. Na afloop reikt burgemeester Van Kooten de prijzen uit.

Meer berichten