Na het succes van de vorige editie in 2016 wil het organisatiecomité ook dit jaar een groot spektakel maken van Ladies Night in MFC De Kreek.
Na het succes van de vorige editie in 2016 wil het organisatiecomité ook dit jaar een groot spektakel maken van Ladies Night in MFC De Kreek.

Shopspektakel voor alle vrouwen

'Oh, yes, it's Ladies Night and the feeling's right!' Kool & The Gang zongen het al in de jaren '70. Over een bijzondere avond, speciaal voor vrouwen. Dat is precies wat de organisatie voor ogen heeft met de Ladies Night op donderdag 24 oktober in MFC De Kreek. Het gebouw is dan omgetoverd tot één groot shopwalhalla, waar van alles te beleven valt. Of je nou met je vriendin, moeder, zus, collega, buurvrouw of alleen gaat: zorg dat je erbij bent. Want de meer dan vijftig deelnemende ondernemers zorgen voor een waar spektakel.

door Loeki Bruinink

Kerkdriel - Over de doelgroep van Ladies Night kan geen misverstand bestaan: vrouwen. "Vrouwen die samen een leuke avond willen hebben", verduidelijkt Dorianne Laheij, sinds acht jaar hoofd horeca bij Optisport MFC De Kreek. Voor de derde keer organiseert ze dit bijzondere evenement. Dat doet ze dit jaar samen met Maud Hendriksen, haar collega bij Optisport, vrijwilligers Monique de Cocq van Delwijnen en Chris Laheij – "onze technische man" - en stagiair Hanneke van Hezik. Het regelwerk slokt aardig wat van hun tijd op. Maar het is de moeite meer dan waard. "Er is deze avond zoveel te doen! We hebben gezorgd voor een heel gevarieerd aanbod met kraampjes, workshops, modeshows, een loterij, muziek en een prijsvraag die je door het hele pand voert." Meer dan vijftig standhouders laten zich deze avond van hun beste kant zien. En modewinkels Dreamsz Fashion, Biezonder, Plein 15, Mode di Donna en KIK Kinderkleding verzorgen drie flitsende modeshows, soepel aan elkaar gepraat door de Kerkdrielse ladyspeaker Ankie van Osch. "We hebben niet alleen de mooie Theaterzaal tot onze beschikking, de hele Kreek betrekken we bij deze avond."

Ondoenlijk om alle deelnemende ondernemers en organisaties op te sommen. "Liefhebbers van sieraden, woonaccessoires, schoonheid, gezondheid, delicatessen, tuinen, wijn, boeken, spiritualiteit, bloemen, schoenmode en lingerie komen deze avond in ieder geval volledig aan hun trekken." Zelfs het Regionaal Archief Rivierenland is aanwezig. Dorianne straalt, ze heeft er plezier in om het programma zo verrassend mogelijk te maken. "En we hebben ook voor een cocktailman gezorgd." Verwacht ze nog meer mannen op deze Ladies Night? "Onder de bezoekers eerlijk gezegd niet. Natuurlijk is iedereen welkom. En ons Grand Café is de hele avond open. Ook na 22.30 uur, voor de afterparty."

Dorianne verheugt zich op 24 oktober. "Om groepjes dames te zien die de grootste lol hebben, die lekker beppen en met elkaar genieten van deze avond. Blije gezichten, volle tassen. De Kreek leent zich natuurlijk uitstekend voor dit soort evenementen. We hebben de ruimte en gratis parkeergelegenheid. De eerste editie werd door 500 vrouwen bezocht, de tweede door 750. Die stijgende lijn houden we graag vast. Hoe dan ook, het wordt een heerlijke avond." Of zoals Kool zingt: 'Oh what a night!'

Info kaartverkoop: facebook/ladiesnightdekreek

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden