Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Dito. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.
Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Dito. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl. (Foto: )

Lieve, gevoelige Dito zit al jaren in het asiel

Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dit Dito. Dito is een lieve, gevoelige kerel.

Jarenlang, al bijna zijn hele leven zit hij in het asiel. Helaas zitten er zoveel staffords in het asiel en lopen ze hem voorbij. Een oudere hond en misschien niet de knapste? Wij weten het niet, maar we gunnen het hem enorm om hem zijn eigen plek te geven voor de laatste jaren die hij nog heeft. Het is een echte lieverd, beetje terughoudend als hij je nog niet kent maar als hij je kent, wat een schat. Hij houdt van aandacht, onderneemt graag wat met je en kent een aantal commando's. Soms is hij wat angstig en vuurwerk of onweer vindt hij verschrikkelijk. Hij heeft in het verleden met teven gespeeld en reageert wisselend op reuen. Hij zit echter nu alweer een tijd alleen is het onbekend hoe dat nu gaat. Hij is lief en voorzichtig met kinderen, maar wij plaatsen hem niet bij jonge kinderen. Hij wordt gelukkig van fijne wandelingen buiten de tralies.

Meer informatie is verkrijgbaar bij: Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard, Steenweg 8 in Bruchem, telefoonnummer: 0418- 643 129. Of neem een kijkje op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden