Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Tyler. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.
Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Tyler. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl. (Foto: )

Dier van de Week: Tyler zoekt een thuis

Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Tyler.

Tyler, voor deze kanjer zoeken wij een nieuw (t)huis. Hij is helaas afgestaan omdat zijn vorige eigenaar is overleden. Hij is geboren in 2012. Pas nog gecastreerd en nagekeken en gezond verklaard. Hij kan zo mee. Hij kan met andere katten, maar het liefst als ze dan ook erg sociaal zijn, zodat hij daar ook nog het een en ander van kan leren. Hij kan niet met kinderen of met honden. Wij zoeken voor hem mensen die heel veel geduld en niet al te hoge verwachtingen hebben. Dit mannetje heeft tijd nodig om vertrouwen te krijgen. Denkt u geschikt te zijn en hem een mooie toekomst te kunnen bieden? Neem dan contact op.

Meer informatie
Meer informatie is verkrijgbaar bij: Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard, Steenweg 8 in Bruchem, telefoonnummer: 0418- 643 129. Of neem een kijkje op de website.

Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 13.30 tot 15.30 uur en zaterdag van 11.00 tot 15.30 uur. Op maandag en zondag is het asiel gesloten. Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken.

www.dierenasiel-bommelerwaard.nl

Meer berichten