Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Alex. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.
Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Alex. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl. (Foto: )

Dier van de Week: Lieve, stoere Alex

Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Alex.

Deze knappe grote kerel is bij ons binnen gebracht door de dierenambulance, nadat hij aan een boom was vastgebonden. Hij is onwijs lief en dol op aandacht. Hij loopt netjes aan de riem, is zindelijk en kent een aantal commando's. Wij weten niets over zijn achtergrond, maar het ziet er naar uit dat hij goed is opgevoed. We kijken naar mensen die zich bewust zijn van de eigenschappen die bij een stafford horen. Hij is niet geschikt om bij andere honden of katten te houden. Wij kijken uit naar een plek waar hij enorm welkom is en mag genieten van iedere nieuwe dag. Wil je eens zien hoe leuk hij is? Neem dan contact met ons op, je bent van harte welkom!

Meer informatie
Meer informatie is verkrijgbaar bij: Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard, Steenweg 8 in Bruchem, telefoonnummer: 0418- 643 129. Of neem een kijkje op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.

Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 13.30 tot 15.30 uur en zaterdag van 11.00 tot 15.30 uur. Op maandag en zondag is het asiel gesloten. Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken.

Meer berichten