Op zondag 15 september is er een vrijwilligersmarkt bij Kasteel Ammersoyen.
Op zondag 15 september is er een vrijwilligersmarkt bij Kasteel Ammersoyen. (Foto: )

Vrijwilligersmarkt kasteel Ammersoyen

Kasteel Ammersoyen houdt zondag 15 september een vrijwilligersmarkt. Hier kom je meer te weten over het kasteel en de verschillende vrijwilligersfuncties.

Ammerzoden - Kasteel Ammersoyen is één van de zeven opengestelde kastelen van stichting Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK). Het kasteel is van april tot en met oktober zes dagen per week te bezoeken en van november tot en met maart op zondagen en voor groepen op afspraak. Het hele jaar door zijn er evenementen voor jong en oud te beleven.

Ten behoeve van de openstelling van het kasteel is behoefte aan uitbreiding van het bestaande vrijwilligersteam. Gezocht worden onder meer vrijwilligers voor de kaart- en winkelverkoop, rondleidingen, educatie, het begeleiden van huwelijken, evenementen, housekeeping van de collectie en klein tuinonderhoud.

Geïnteresseerden zijn tussen 13.00 en 16.00 uur welkom op de vrijwilligersmarkt. Om 13.00, 14.00 en 15.00 uur vertrekt er een rondleiding door het kasteel. De rondleider laat je kennismaken met het kasteel en zal het vrijwilligerswerk toelichten. Inschrijven voor een kennismakingsgesprek of een snuffeldag is ter plekke mogelijk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden