De overzichtstentoonstelling met werk van alle kunstenaars is te vinden in de Oostvleugel van Kasteel Ammersoyen.
De overzichtstentoonstelling met werk van alle kunstenaars is te vinden in de Oostvleugel van Kasteel Ammersoyen.

Kunst, kiezel en klei: met meer dan 50 kunstenaars

Meer dan vijftig (amateur)kunstenaars doen dit jaar mee aan Kunst, Kiezel en Klei, de atelierroute door de Bommelerwaard in de weekenden van 24 en 25 augustus én van 31 augustus en 1 september.

Bommelerwaard - Bezoekers kunnen weer rekenen op een gevarieerd aanbod van onder meer beelden, schilderijen, keramiek, grafiek, fotografie, glaskunst, sieraden en handgeweven textiel. De overzichtstentoonstelling is in Kasteel Ammersoyen.

Door de hele Bommelerwaard gaan de deuren van kunstenaars open. Een nieuwe locatie is boerderij Van Zeelst in Hedel. Hier exposeren voor het eerst vier kunstenaars samen: Bernadetta van Loenhout (sieraden), Helene Heijstek (hout), Erna van Lith (schilderijen) en Rob van Niekerk (strandsculpturen). In de Poorterij in Zaltbommel, waar vijf kunstenaars exposeren, is samenwerking gezocht met het festival Music in the Backyard. Hier kunnen bezoekers daarom ook genieten van optredens van artiesten van BoomBox.

Verder zijn de ateliers, werkplaatsen en woonhuizen door de hele Bommelerwaard te vinden. Op de website van Kunst, Kiezel en Klei is via Google maps zelf een route samen te stellen. Zowel voor de fiets als met de auto.

Meer informatie op www.kunstkiezelklei.nl.

Meer berichten