Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Aron. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.
Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Aron. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl. (Foto: )

Dier van de Week: Kitten Aron

Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Aron.

Hallo, ik ben Aron, een zwart met wit katertje. Ik heb een goede start gehad, want ik ben in het gastgezin geboren. Samen met mijn zussen en broertjes ben ik opgegroeid. Daardoor heb ik altijd iemand om mee te spelen. Maar als ik daar moe van ben, dan kan ik heerlijk dromen en van mijn rust genieten. Aan honden ben ik nog niet gewend.

Als ik wat groter ben, zou ik graag in de tuin willen spelen. Inmiddels ben ik gecastreerd en heb ik al mijn entingen gehad en ben ik klaar om geplaatst te worden.

Denkt u het baasje te zijn voor deze leukerd? Neem dan telefonisch contact op met het asiel via 0418- 643 129.

Meer informatie
Meer informatie is verkrijgbaar bij: Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard, Steenweg 8 in Bruchem, 0418- 643 129, www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.

Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 13.30 tot 15.30 uur en zaterdag van 11.00 tot 15.30 uur. Op maandag en zondag is het asiel gesloten. Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden