Jubilerende juffen

Op basisschool De Schakel in Ammerzoden was er vorige week een groot feest. Juffrouw Frenny Wintjes staat al 40 jaar en juffrouw Saskia Wulterkens al 25 jaar voor de klas.

Ammerzoden - Vanwege dit jubileum stonden zo'n 260 leerlingen van basisschool De Schakel woensdag voor de ingang van de basisschool de twee juffen op te wachten. Met een speciaal jubileumlied werden de juffen door de kinderen welkom geheten. Na dit warme welkom gingen de leerlingen uiteen om zich klaar te maken voor diverse muzikale en feestelijke workshops.

Tijdens deze workshops oefenden de kinderen met djembés en dans om uiteindelijk aan het eind van deze feestelijke ochtend een spetterende muzikale theatershow voor de jubilarissen op te kunnen voeren. In Afrikaanse sferen werden juffrouw Frenny en juffrouw Saskia tijdens de eindvoorstelling welkom geheten. De diverse groepen lieten één voor één hun kunsten aan de jubilarissen zien. De show eindigde met een spetterende muzikale beleving, waarbij beide juffen door alle kinderen werden toegezongen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden