Levi en Petra Deckers maken Stichting Opkikker blij met de helft van het geld dat zij
inzamelden met Bootcamp Kerkdriel.
Levi en Petra Deckers maken Stichting Opkikker blij met de helft van het geld dat zij inzamelden met Bootcamp Kerkdriel.

Bootcamp Kerkdriel

Bootcamp Kerkdriel, het sportieve evenement dat de familie Deckers op touw zette om geld in te zamelen voor twee goede doelen, is een groot succes geworden!

Kerkdriel - "We hadden enorm geluk met het weer, de opkomst was fantastisch en de sponsors waren gul", aldus Harm en Petra Deckers. Hun vijfjarige zoontje Levi heeft de spierziekte SMA. Om zijn vooruitzichten te verbeteren is meer onderzoek, en dus geld, nodig. "Onder leiding van Naci Cebem van NC Fit werkten 54 volwassenen en 32 kinderen zich zaterdag 11 mei bij de Zandmeren flink in het zweet. Iedere Drielse ondernemer heeft wel iets ter beschikking gesteld voor ons evenement. We hebben genoten. Levi geeft deze dag een dikke 10!"

Uiteindelijk leverde de bootcamp 7.113 euro op. "De helft van dit bedrag gaat naar Stichting Spieren voor Spieren, de andere helft naar Stichting Opkikker. Stichting Opkikker hebben we afgelopen weekend tijdens de ambassadeursdagen al blij kunnen maken met dit goede nieuws. Namens ons en de stichtingen willen we de deelnemers en ondernemers ontzettend bedanken voor hun bijdrage!"

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden