Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Snow. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.
Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Snow. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl. (Foto: )

Dier van de Week: Snow (vijf maanden)

Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Snow.

Dit lieve teefje van vijf maanden is Snow. Snow is afgelopen week voor afstand naar ons gekomen (samen met haar broertje) omdat de andere honden in huis hen niet accepteerden. Snow is niet gesteriliseerd. Ze is erg vriendelijk, zindelijk, kan mee in de auto en loopt super aan de riem. Snow is zachtaardig en lief naar mensen. Ze is gewend aan kinderen vanaf een jaar of 12. Snow is een prachtig leuk hondje om te zien en klaar voor een nieuwe baas. We weten niet of ze met katten kan. Denkt u het baasje het zijn voor deze lieve jonge dame? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie
Meer informatie is verkrijgbaar bij: Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard, Steenweg 8 in Bruchem, 0418- 643 129.

Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 13.30 tot 15.30 uur en zaterdag van 11.00 tot 15.30 uur. Op maandag en zondag is het asiel gesloten. Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken.
Volg het dierenasiel ook via Twitter en Facebook.

www.dierenasiel-bommelerwaard.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden