Frans Duijts, Danny Smoorenburg, Alex en Quido van de Graaf zijn enkele artiesten die optreden. foto: Jos Kaldenhoven
Frans Duijts, Danny Smoorenburg, Alex en Quido van de Graaf zijn enkele artiesten die optreden. foto: Jos Kaldenhoven (Foto: Jos Kaldenhoven)

SHAMAJO houdt concert voor mensen met een beperking

Frans Duijts, Danny Smoorenburg, Alex en Quido van de Graaf (van The Voice of Holland) zijn enkele artiesten die het levenslied ten gehore brengen tijdens het SHAMAJO VIP-concert op zaterdag 1 juni in de Kindertuin in Zaltbommel. Dit concert organiseert Wensstichting SHAMAJO in het bijzonder voor (meervoudig) gehandicapten.

ZALTBOMMEL - Het is niet altijd even makkelijk om naar een concert te gaan als je (meervoudig) gehandicapt bent. Maar daar brengt Wensstichting SHAMAJO verandering in. Op zaterdag 1 juni houdt dit goede doel in samenwerking met BF Events een concert speciaal voor mensen met een beperking. Want zij zijn die middag dé VIP's.
Verschillende Nederlandstalige artiesten vertolken, naast hun eigen nummers, bekende Nederlandse hits. Ook kunnen bezoekers met de optredende artiesten op de foto of een handtekening krijgen van hun favoriete artiest. Verder kan er worden meegezongen, gedanst, een frietje met mayo worden gegeten en geknuffeld worden met mascottes Lofmie & Fielmie.

Danny Smoorenburg

Publiekslieveling Danny Smoorenburg, winnaar Europees Songfestival 2007 voor mensen met een beperking, zingt het liefst de hele dag door. Met zijn optredens weet hij menig hart te raken. Hij is een van de artiesten van het VIP-Concert en tevens ambassadeur van de stichting. Verder kun bezoekers genieten van optredens van onder anderen Frans Duijts, Quido van de Graaf, Alex, Denans, Jolanda Zoomer, Boy Lever en Joey Bos.

Het SHAMAJO VIP-Concert vindt plaats in de Kindertuin in Zaltbommel. Het concert begint om 13.00 uur met Boy Lever en Joey Bos. Het terrein is geopend vanaf 11.30 uur. De locatie is toegankelijk voor rolstoelen en er is voldoende ruimte voor de VIP's en begeleiders. De vrijwilligers staan klaar om een helpende hand te bieden. Afsluiter is om 16.30 uur Frans Duijts. Om 17.00 uur is het concert afgelopen.

De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar het werk van Wensstichting SHAMAJO. Kaarten kosten 17,50 euro en zijn verkrijgbaar via:

shamajo.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden