Foto: Karin Rovekamp

Legends of Rock Tribute in De Kreek

In de tot rocktempel omgebouwde Sporthal MFC De Kreek in Kerkdriel vindt zaterdag 30 maart het Legends of Rock Tribute Festival plaats. De beste internationale tributes van Rammstein, Metallica, AC/DC, Guns N' Roses en Iron Maiden zorgen voor een spetterend Monsters of Rock spektakel.

Kerkdriel - Met hits als Du Hast, Nothing Else Matters, Whole Lotta Rosie, Paradise City, The Number Of The Beast, mega lichtshows en veel special effects wordt ook deze editie een aaneenschakeling van dynamische rockshows.

Rammstein by Vannstein

Vannstein is een Rammstein-tribute band uit Nederland, die qua sound en podiumpresentatie de originele Rammstein weet te evenaren. Opvallend aan Vannstein is dat niet alleen de muziek identiek klinkt, maar ook de bandleden bijzonder veel op de echte leden van Rammstein lijken. Rammstein zou niet compleet zijn zonder zijn spectaculaire special effects en ook daarin weet Vannstein zich goed te vinden.

Metallica by Present Danger

Met de start in 2005 is Present Danger in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde Metallica tributes van de Benelux en Duitsland. Present Danger weet onder leiding van gitaarvirtuoos en leadzanger Thijs de Jong een ongelooflijk hoog niveau te halen. Dit in combinatie met passie, nauwkeurige sounds en een sterke podiumpresentatie heeft de band zich via indrukwekkende optredens op gerenommeerde festivals en poppodia opgewerkt tot één van de toonaangevende acts in het tribute-circuit.

AC/DC by Thunderstruck (UK)

Thunderstruck is een AC/DC-tribute uit het Zuiden van Engeland, die de magie en hyperactieve rauwe power van AC/DC perfect neerzet. Thunderstruck presenteert eenzelfde dynamische show uit de gehele AC/DC song-catalogus, met alle nummers die je kunt verwachten bij een AC/DC-concert. De mannen van Thunderstruck nemen je mee op de 'Rock and Roll-trein' wat je hetzelfde ultieme gevoel geeft als de originelen.

Guns N' Roses by Slash N' Roses

Slash N' Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als 'Slash'! Slash N' Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. De setlist van Slash N' Roses bevat de grootste hits van Guns N' Roses, zoals Paradise City, November Rain, Sweet Child O'Mine, Live & Let Die en is verder gebaseerd op de meest recente tournee van Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators.

Iron Maiden by Harris

De bandleden zullen voor weinigen onder ons nog onbekenden zijn. John, Gerard, Gert-Jan, Hans en Mark hebben inmiddels een muzikale historie om een puntje aan te zuigen. De meesten onder jullie zullen hen kennen onder de bandnaam Parris, de Thin Lizzy Tribute van de Lage Landen. Bestaan die dan niet meer? Tuurlijk wel! Maar de heren zijn nu eenmaal muzikanten van het eerste uur, spelen in taloze andere bands, projecten en het bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan.

legendsofrocktributetour.com

Meer berichten