Toneelgroep Van Alles Wa speelt 'Een kuuroord vol met stress'.
Toneelgroep Van Alles Wa speelt 'Een kuuroord vol met stress'. (Foto: Anja Coret)

Van Alles Wa nog één keer op het toneel

Toneelgroep Van Alles Wa staat vanavond nog één keer op het toneel in MFC De Steen in Heerewaarden met de klucht 'Een kuuroord vol met stress'.

Heerewaarden - In de klucht speelt Dave van Hummel Joris én Floris Hazenberg. Hij zet zijn twee rollen op overtuigende wijze neer en Harold van Os, als de enigszins luie en simpele slager Pieter Smid, weet de zaal te trakteren op de nodige lachsalvo's. De twee vriendinnen Aaltje en Truida, redelijk wereldvreemd, worden door Lianne Tijssen en Nelly Schalk zeer geloofwaardig gebracht, waarmee zij de zaal goed meenemen in het verhaal. De luie Geertje, gespeeld door Nadia Tijssen, maakt de hilariteit compleet. Voeg daar Jelmer aan den Toorn als hoteloplichter, Monica Sips als schoonheidsspecialiste, Huberdien Brus als cameravrouw en de op het laatste moment 'ingevlogen' oude bekende van Van Alles Wa, Marije Bruins-Slot, aan toe en je weet dat je geramd zit voor een zeer humorvolle en ontspannen avond amateurtoneel.

Kaartjes hiervoor zijn nog verkrijgbaar bij Coop Den Boer in Rossum, via vanalleswa@hotmail.com of Loesjean van Krieken 06- 361 267 45.

Meer berichten