Eerste steen gelegd

Foto:

Wethouder de Vries heeft, samen met de toekomstige bewoner van Deurzen, de eerste steen gelegd. Ten zuiden van de Voorstraat in Velddriel zullen de komende 10 jaar 120 nieuwbouwwoningen worden gerealiseerd.

Velddriel - Het type woning varieert van rijwoningen tot vrijstaande woningen. De komst van dit nieuwbouwplan was nodig om de leefbaarheid in Velddriel te versterken. Zowel de gemeente als de inwoners willen dat Velddriel een bruisende kern blijft. Daarom is het belangrijk dat ook de jongeren een nieuwe woning in Velddriel kunnen kopen. In de eerste fase van het Voorste Veld worden dan ook 18 koopwoningen met name voor starters, zeven sociale huurwoningen voor Woningstichting Maasdriel en drie vrije sector huurwoningen gebouwd. De woningen zijn voor ruim 85 procent verkocht aan mensen uit Velddriel of kopers die weer terugkomen naar Velddriel.

De locatie van Het Voorste Veld bevindt zich in het zuidoosten van Velddriel, ten zuiden van de Voorstraat en ten oosten van de Klompenmakershof.

Meer berichten