Marianne van Malsen (links) en Corry van de Wijngaard.
Marianne van Malsen (links) en Corry van de Wijngaard.

Twee zilveren insignes uitgereikt

Marianne van Malsen en Corry van de Wijngaard kregen vrijdag een zilveren insigne opgespeld van de Nationale Zonnebloem voor 10 jaar onmisbare inzet vóór en bij alle activiteiten en bestuurlijke taken binnen de plaatselijke vereniging Oud Maasdriel. Dit alles gebeurde in het bijzijn van ruim honderd gasten en vrijwilligers tijdens de opening van het nieuwe seizoen, waarin prominent een wensboom stond waarin gasten hun wensen mochten hangen.

door Truus Peters

Velddriel - 'Een bloemetje voor mijn zieke vrouw', ' naar de Sint Jan in Den Bosch', 'een kopje koffie bij Kersvers en 'dat wij alle liefde en zorgen van 2018 ook in 2019 van u allen als Zonnebloem mogen ontvangen'. Alleszeggende wensen, maar doordringend en emotioneel is de wens van een gast met een ernstige beperking: 'Dat ik weer kan praten.' Alle wensen worden beoordeeld door het bestuur op haalbaarheid en betaalbaarheid.

In het kader van het 70-jarig bestaan van de Nationale Zonnebloem Breda, waarin de afdeling Oud Maasdriel dit jaar ook 40 jaar bestaat, was deze feestelijke dag een dag waarin herinneringen de revue passeerden. Waarbij iedereen genoot van het heerlijke etentje en's middags mochten genieten, meezingen en dansen tijdens het optreden van smartlappenkoor koor Gère Weg uit Kerkdriel. Een dag waarbij dankbaarheid de boventoon voerde.

Meer berichten