Voortaan kun je via de website www.ijsbaankerkdriel.nl zien of de ijsbaas geopend is.
Voortaan kun je via de website www.ijsbaankerkdriel.nl zien of de ijsbaas geopend is.

Nieuwe website voor IJsbaan Kerkdriel

"Is de ijsbaan al open?" Dat is een vraag die bestuursleden van de Stichting IJsbaan Maasdriel (SIJM) vaak te horen krijgen.

Kerkdriel - Zeker in een periode zoals nu. Het heeft al gevroren, de baan ligt dicht, logisch dat dan na enkele dagen vorst deze vraag rijst. "En dan gaan de mensen bellen naar één van onze bestuursleden die ze persoonlijk kennen. Andere zoeken op Facebook naar het antwoord. En vaak kan dat antwoord nog niet gegeven worden, want wat men niet altijd weet is dat er meer bij komt kijken dan een paar dagen vorst. Dus wordt er de volgende dag weer gebeld en zonodig elke dag daarna weer, tot het verlossende woord gesproken kan worden", aldus de organisatie. Wel nu, die tijden lijken voorbij.

Het was eind van het afgelopen jaar dat SIJM benaderd werd door Ad van Gessel van ONLINE Identity en Solutions, een Kerkdriels bedrijf. "Hij bood ons aan voor de ijsbaan een nieuwe website te maken, gratis als sponsoring van onze stichting. Daar konden wij natuurlijk geen nee tegen zeggen."

Afgelopen week werd de laatste hand gelegd aan de website www.ijsbaankerkdriel.nl en als je het Carillon in de brievenbus vindt, is ook deze nieuwe site online. Je ziet voortaan in één oogopslag of er al geschaatst kan worden. "Wij zijn er blij mee!"

Meer berichten