Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Blanca. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl
Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Blanca. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl (Foto: )

Dier van de Week: Blanca

Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Blanca.

Deze knappe jonge dame is Blanca. Blanca is samen met haar zusje uit het buitenland gekomen en wij gaan een baas voor haar zoeken. Blanca moet altijd even wennen aan nieuwe mensen. Als ze je kent dan komt ze heel graag kroelen en knuffelen. Ze is sociaal naar andere honden en we willen haar graag plaatsen bij een baas die al een andere sociale hond heeft, omdat ze wat onzeker is hier en daar. Ze vindt rennen en spelen met honden erg leuk. Blanca kan al een beetje aan de riem lopen, maar daar moet nog wel verder mee getraind worden. Blanca moet alles nog leren, dus haar nieuwe baas moet genoeg tijd hebben om haar alles te leren. Een andere hond in huis zal voor haar het allerbeste voorbeeld zijn. Omdat ze nog wat onzeker is en nieuwe dingen spannend vindt, plaatsen we haar niet bij een druk gezin met kleine kinderen. We weten niet of ze met katten kan. Bent u het baasje voor deze lieve knappe jonge teef? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Meer informatie
Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard, Steenweg 8 in Bruchem, 0418- 643 129, www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.

Meer berichten