Optocht Lorredurp vervroegd

De Lorredurper optocht start dit jaar om 12.11 uur in plaats van om 14.41 uur, traditiegetrouw op carnavalszaterdag.

Rossum - Hierdoor hebben deelnemers de mogelijkheid om na de optocht in Rossum aan te sluiten bij de optocht in Velddriel. Dit besluit is tot stand gekomen na verschillende gesprekken met (potentiële) deelnemers die ieder jaar de keuze moesten maken tussen de twee dorpen. Met deze nieuwe opzet wil CV de Lorre de optocht weer nieuw leven in blazen.

Prijzengeld
Tevens is het prijzengeld voor de wagens verhoogd en hiermee gelijk getrokken met omliggende dorpen. Op deze manier willen ze alle bezwaren wegnemen om niet deel te nemen in het Lorredurp en er een fantastisch optocht van te maken. Inschrijven voor de Lorredurper optocht kan tot 18 februari via delorre1969@gmail.com. De prijsuitreiking voor de jeugd en de loopgroepen is om 17.00 uur, de prijsuitreiking van de wagens is om 22.00 uur. Beide in Dorpshuis de Parel.

Om het carnaval in Dorpshuis de Parel goed en gezamenlijk af te trappen wordt er zaterdag 2 maart gestart met een Happy Hour. Van 16.00 tot 17.00 uur krijgt men voor één muntje, twee drankjes aan de bar. Prins Joost D'n Urste en zijn gevolg openen het bal op feestelijke wijze om 16.11 uur waarna het carnaval echt kan beginnen!

Meer berichten