Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Garfield. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl
Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Garfield. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl

Dier van de Week: Garfield (6 jaar)

Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Garfield.

Dit is Garfield. Garfield is 6 jaar. Hij is voor afstand naar ons gebracht omdat hij niet zindelijk zou zijn. Hij is bij ons wél zindelijk. We verwachten dan ook dat hij dat ook zal zijn bij zijn nieuwe baas. Garfield heeft het zwaar bij ons, want hij vindt het erg spannend. We zoeken een heel rustig baasje voor hem. Als Garfield de rust heeft en zich vertrouwd voelt, is hij erg aanhankelijk. Maar hij heeft wel de tijd nodig om weer tot zichzelf te komen. We zoeken daarom een baasje die hem alle tijd geeft om te wennen. Garfield is gewend naar buiten te kunnen via een kattenluikje. Hij is ook gewend aan andere katten, maar of hij dat leuk vindt? Dat is de vraag. We willen hem graag plaatsen zonder andere katten in huis. Denk jij het baasje te zijn die hem alle tijd wil geven? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie
Meer informatie is verkrijgbaar bij: Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard, Steenweg 8 in Bruchem, 0418- 643 129, www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.

Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 13.30 tot 15.30 uur en zaterdag van 11.00 tot 15.30 uur. Op maandag en zondag is het asiel gesloten. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken.

Meer berichten