Voedselbank Bommelerwaard is weer gestart met de jaarlijkse inzameling voor sinterklaas.
Voedselbank Bommelerwaard is weer gestart met de jaarlijkse inzameling voor sinterklaas.

Sinterklaasactie van de voedselbank

In de Bommelerwaard zijn er gezinnen die met moeite driemaal per dag een gezonde maaltijd op tafel kunnen zetten. Geld om voor pakjesavond cadeautjes te kopen is er al helemaal niet. Evenals de afgelopen twee jaar wordt er daarom weer geld ingezameld om cadeautjes voor kinderen van de Voedselbank Bommelerwaard te kopen.

Regio -De voedselbank stuurt een groot aantal bedrijven een brief en hoopt zo weer voldoende geld in te zamelen om voor alle kinderen van de Voedselbank Bommelerwaard weer sinterklaascadeautjes te kunnen kopen. Cadeautjes die ze zelf hebben uitgezocht uit het speelgoedboekje. De voedselbank kan helaas lang niet alle mailadressen van alle bedrijven achterhalen omdat ze daar de mankracht niet voor hebben.

Uiteraard kunnen ook particulieren geld doneren. Doneren kan op rekeningnummer is NL54RABO0154626783 ten name van de Stichting Voedselbank Bommelerwaard onder vermelding van Sinterklaasactie 2018. De voedselbank ziet bijdragen graag voor 17 november tegemoet.

Mocht er na het kopen van de cadeautjes geld overblijven, dan wordt dit besteed aan andere acties voor kinderen van de voedselbank.

Meer berichten