Klaas en Annie van Muijlwijk zijn op 19 september 1968 getrouwd.
Klaas en Annie van Muijlwijk zijn op 19 september 1968 getrouwd.

Echtpaar van Muijlwijk 50 jaar getrouwd

Klaas van Muijlwijk, 85 jaar, zingt meerdere keren per dag voor zijn vrouw Annie: 'Houd me vast en laat na 50 jaar de liefde nog stromen'. Het echtpaar is al vijftig jaar getrouwd.

door Els van den Bogert

Rossum - Annie is 83 jaar, zij werkte voor hun huwelijk als hoofd in-en verkoop van modehuis Diepenveen in Veenendaal. Op het trouwfeest van haar werkgever was Klaas ook present en zo ontstond het eerste contact. Klaas reed vanaf die tijd regelmatig met zijn Morris naar de familie Van Schaik waar hij van zijn schoonmoeder altijd het grootste stuk vlees op zijn bord kreeg.

Na hun eigen trouwerij, op 19 september 1968, woonden ze ongeveer een jaar in een salonwagen. Toen verhuisden ze naar Het Koetshuis want Klaas was inmiddels als gemeentebode bij de gemeente Rossum in dienst gekomen.

Annie en Klaas kregen een zoon Gerard en hij groeide op met een vader die wel als ambtenaar te boek stond, maar altijd aan het werk was. Annie zorgde voor koffie en thee tijdens raadsvergaderingen en deed voor de kerk en op school vrijwilligerswerk.

Het contact met de familie hielden Klaas en Annie goed in ere, zij stonden altijd klaar als er iemand hulp nodig had. Neven en nichten komen nog regelmatig op bezoek. 

Zondag wordt hun vijftigste trouwdag gevierd in Het Trefpunt van de Vaste Burcht. Samen met familie, vrienden en bewoners gaan Klaas en Annie er een gezellige middag van maken.

Meer berichten