Als klap op de vuurpijl verzorgt de bekende Helene Fischer Double een spetterend optreden tijdens het Velddriels Oktoberfest.
Als klap op de vuurpijl verzorgt de bekende Helene Fischer Double een spetterend optreden tijdens het Velddriels Oktoberfest.

Jetzt geht's los in Velddriel

Wie het hoogtepunt van de Duitse biercultuur een keer van dichtbij wil meemaken hoeft ook dit jaar niet naar onze oosterburen af te reizen. Op 29 september beleeft het Velddriels Oktoberfest haar tweede editie in De Boxhof in Velddriel.

Velddriel - Haal de dirndl of lederhose maar weer uit de kast, want het wordt een topspektakel. Met topartiesten, bier und bratwurst zijn de omstandigheden meer dan goed om heel veel Spass te maken met je vrienden. Voor de feestvierders zijn er stamtafels, maar men kan ook op lange banken gebroederlijk naast elkaar zitten en drinken, volgens goede traditie, bier uit een pul.

Op het muzikale programma staan een aantal toppers uit de Nederlandse en Duitse Schlagerwereld en Oktoberfest acts. Zo staat onder meer Die Tolle Leute op het podium. Ook DJ Wouter 'het jonge Drielse talent' geeft deze avond acte de présence. Hij geeft het Oktoberfest een traditioneel, maar zeker ook een moderne sound. Als klap op de vuurpijl verzorgt de bekende Helene Fischer Double een spetterend optreden. Ze is momenteel de beste en meeste geboekte Helene Fischer Double in Duitsland. Met hits als 'Atemlos durch die Nacht' gaat het dak eraf.

Oktoberfest voor kinderen
Voorafgaand van het avondprogramma hebben kinderen ook een eigen Oktoberfest. Van 14.00 tot 17.00 is er onder andere een schaatsbaan, kunnen ze braadworst vangen en er is een snowboard simulator. Het Oranje Comité Velddriel heeft de organisatie hiervan in handen en de toegang is gratis.

Samenwerking
Deze tweede editie is nog spectaculairder dan de eerste. Fanfare La Harpe en het Oranje Verenigings Comité werken dit jaar nauw samen met de nieuwe beheerders van De Boxhof. Met hun komst is er niet alleen een geheel verfrissende inbreng toegevoegd, maar zij nemen ook actief deel aan de organisatie van het evenement.

Kaarten
Kaarten kosten 12,50 (inclusief bierpul, te ontvangen bij de entree) en zijn verkrijgbaar bij Poulisse (Velddriel), Berrie's Frietrestaurant (Velddriel), Primera (Kerkdriel) en Slagerij Blakenburg (Kerkdriel).

Meer berichten