Bij de jeugd bestond de afsluiting uit een invitatie dubbeltoernooi.
Bij de jeugd bestond de afsluiting uit een invitatie dubbeltoernooi.

Traditionele seizoens-afsluiting bij Rotac '82

Rossum - Afgelopen weken was het tijd voor de traditionele afsluiting van het seizoen van tafeltennisvereniging Rotac '82 uit Rossum. Eerst was het tijd voor de jaarlijkse clubkampioenschappen. Omdat Jan Diellissen volgend seizoen niet meer zal deelnemen aan de competitie en afscheid neemt van de club, namen leden deze avond de gelegenheid om hem te bedanken voor zijn bijdragen aan de tafeltennissport.

Diellissen is ruim 51 jaar een actief en betrokken tafeltennisser geweest. Diellissen hangt zijn batje aan de wilgen, maar is niet van plan om stil te blijven zitten, hij gaat zich toeleggen op andere uitdagingen.

Voor de clubkampioenschappen werd gestreden in een acht-kamp. Na een avond met veel leuke en verrassende wedstrijden wist Henry Cheung verdiend eerste te worden, hij had maar één partij verloren. Anita Leemans werd tweede en de derde plaats werd ingenomen door Gertjan Vervoort.

Bij de jeugd bestond de afsluiting uit een invitatie dubbeltoernooi. Hierbij mochten alle jeugdleden een familielid of vriend meenemen om in het dubbeltoernooi te strijden voor de winst. Charlotte en haar vader wonnen knap de eerste prijs, Wesley en zijn vader werden tweede, Nick met zus Kaylee werden derde en op de vierde plaats kwamen Thijs en Kjeld.

Meer berichten