Dany Kreling uit Gameren heeft een cheque van 800 euro om zijn studentenkamer in te richten.
Dany Kreling uit Gameren heeft een cheque van 800 euro om zijn studentenkamer in te richten.

Dany wint cheque om kamer in te richten

Gameren - Dany Kreling uit Gameren is de winnaar van de cheque studie-proof kamer ter waarde van 800 euro bij de Rabobank Bommelerwaard actie 'Geslaagd… en door!' Dany wil graag op kamers en heeft met het winnen van deze prijs een mooie opstap om de kamer in te richten.

"Ik ben super blij met deze prijs! Ik ga Bedrijfseconomie studeren in Eindhoven en hoop daar ook snel op kamers te kunnen gaan. Met het winnen van deze prijs kan ik er echt een gave studentenkamer van maken!", aldus Dany.

Over de actie
Examenkandidaten konden zich via Rabobank.nl/geslaagd aanmelden en aangeven welke keuze zij maken met het diploma op zak. Hierbij waren er vier categorieën: reizen, studeren, op jezelf gaan of werken. In elke categorie waren prijzen te winnen. Rabobank wil op deze manier jongeren helpen bij de volgende stap om op eigen benen te staan, welke stap dit ook is. Dany is één van de gelukkige prijswinnaars.

Rabobank staat op voor jongeren om het fundament te leggen voor een financieel gezond leven, vanuit de overtuiging dat iedereen een gezonde financiële toekomst kan creëren. Zelfredzaamheid is hierbinnen een belangrijk thema.

Meer berichten